Hieronder vind u enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Natuurlijk is dat mogelijk! U kunt uw voorkeur voor één van onze dierenartsen doorgeven als u een telefonische afspraak bij ons maakt. De paraveterinair zal dan in het rooster kijken wanneer uw favoriete dierenarts tijd voor u heeft. Op onze website vindt u onder openingstijden en op onze facebook pagina, het spreekurenrooster. In dit rooster staat aangegeven tijdens welk spreekuur uw favoriete arts dienst heeft, zodat u specifiek voor uw dierenarts kunt kiezen. 

Wij zijn 6 dagen per week open, dus ook op zaterdag. Wij hebben op zaterdag spreekuur van 11:00 - 12:00. 
U kunt ons bereiken op 046 - 437 1885.  

De dagelijkse verzorging van een huisdier kost al veel geld, en daar komen dan ook nog eens eventuele kosten voor de dierenarts bij. Om deze reden hebben wij nu voor onze klanten 3 zorgpakketten samengesteld. Deze zorgpakketten zijn geen verzekering, maar een jaarabonnement waarbij elke maand een klein bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Er zijn in totaal drie pakketten:
- Basis Zorgpakket, een zorgpakket voor honden en katten gebaseerd op preventie, met onder andere 1 jaarlijkse controle en vaccinatie, vlooien- en tekenbehandeling en
  standaard korting op andere vaccinaties en producten.
- Alternatief zorgpakket, een zorgpakket voor honden waarbij het mogelijk is om uw hond alleen te vaccineren als dat nodig is. Dit kan door een gratis titerbepaling.
- Senior Zorgpakket, een zorgpakket voor de oudere honden en katten, omdat die vaak wat extra zorg nodig hebben, met onder andere 1 jaarlijkse controle en vaccinatie,
  maar ook een senioren controle, vlooien- en tekenbehandeling en standaard korting op andere vaccinaties en producten.

Naast deze pakketten hebben we ook een DGK Zorgpas. Dit is een levenslange kortingspas voor uw huisdier. 

U kunt bellen met onze praktijk om u als klant in te schrijven, tel. 046 437 1885 of u kunt langskomen bij ons op de praktijk, Julianalaan 7a in Beek. 

 

U kunt telefonisch, tel 046 437 1885 of aan de balie een afspraak maken. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Indien gewenst, kunt u bij het maken van een afspraak uw voorkeur opgeven voor een dierenarts. Bij het maken van de afspraak vragen wij naar de reden van uw bezoek, zodat wij voldoende tijd en dus zorg en aandacht voor uw huisdier kunnen reserveren. 

Wilt u de nageltjes van uw huisdier laten knippen, hechtingen laten verwijderen, bloeddruk laten meten, anaalklieren leeg laten maken, voedingsadvies of een gebitscontrole? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een consult van een paraveterinair in plaats van een dierenarts. Hiermee bespaart u weer kosten. Wij hebben een Veterinair Steunpunt in de grote winkel Jumper & Tuinoutlet naast de makado altijd een paraveterinair klaar zitten voor uw huisdier. Loop gerust binnen voor al u vragen.