Kom er niet zo vaak met Bruno, hij is gelukkig nog goed gezond. Maar als ik er moet zijn voor zijn spuitjes of wat dan ook, word ik altijd vriendelijk en met veel aandacht voor Bruno geholpen. Dit waardeer ik zeer, want ik heb in het verleden bij een andere dierenarts wel wat anders meegemaakt. Ik ben dus voor honderd procent tevreden en Bruno wil steeds naar binnen als we langskomen, dus dat zegt genoeg.

Maria van Mulken-Huibers

Wij komen al vele jaren met onze honden en katten in Beek. Niks dan lof! Zelfs in avonduren en op feestdagen kunnen we terecht voor spoedgevallen (prijs valt ons dan altijd mee). Ook op echt verdrietige momenten (laten inslapen van kat) wordt geluisterd naar onze wensen als baasjes. Nog nooit een onnodig onderzoek uitgevoerd bij onze dieren ( zijn er in totaal 6).
Heel betrokken! Kortom, complimenten en ik zou deze praktijk zeker aanraden bij vrienden.
Ga zo door!

Anne-marie Abeln

Zeer tevreden over de goede zorgen voor Ibbe.

Esther Pijpers

Pico heeft dit afgelopen jaar regelmatig DGC bezocht. Niets dan respect, lof en veel lieve bedankjes voor iedereen die er werk! 

Risse Keuren

Goede service, mensen die verstand hebben van hun vak. Ze nemen geen risico's met de gezondheid van je dier, vriendelijke sfeer. Ik heb voor mijn honden altijd sneller een afspraak dan voor mezelf bij de huisarts.

Raymond Lahaije