Professionele deskundigheid

Onze dierenartsen en paraveterinairs streven ernaar om de beste zorg en aandacht aan uw huisdier te kunnen bieden. Dat betekent dat wij alles in het werk stellen om onze deskundigheid op een hoog niveau te houden. We zijn kritisch op onszelf en onze medewerkers blijven zich dan ook voortdurend ontwikkelen door interne en externe opleidingen. 

 

Persoonlijke aandacht voor elk dier

Wij staan voor klantvriendelijkheid en diervriendelijkheid. Onze patiënten zijn geen nummer! We kennen de meesten bij naam. We hebben aandacht voor uw dier en uiteraard ook voor u! 

Hoog serviceniveau


De wensen en behoeften van onze klanten en hun huisdieren staan bij ons voorop. Dat betekent dat we onder andere 6 dagen in de week open zijn, ook in de avonduren. Heeft u een favoriete dierenarts? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden bij het inplannen van de afspraak. 

Betaalbare diergeneeskunde

Het is voor ons belangrijk dat elk huisdier de zorg en aandacht krijgt die hij verdient, dat is dan ook terug te zien in onze prijzen. Daarnaast bieden wij onze klanten diverse mogelijkheden om op de kosten van een dierenarts te besparen. Daarbij kan gedacht worden aan zorgpakketten (geen verzekering) of de DGK Zorgpas.