Consult aan huis

Huisbezoek DGK CentrumBij grote huisdieren gaan wij bijna altijd op visite, maar dat kan natuurlijk ook bij kleine huisdieren. Bijvoorbeeld als u zelf geen vervoer heeft of uw huisdier wagenziek is. Soms heeft een huisbezoek zelfs de voorkeur omdat dit prettiger is voor uw huisdier.

Afspraak maken

Buiten onze gewone afspraken en inloop-spreekuren, is het mogelijk om een afspraak te plannen voor een huisvisite. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen: tel 046 437 1885. Het enige nadeel van een huisbezoek is dat we niet zoveel onderzoeken kunnen doen als op de praktijk. Op de praktijk hebben we natuurlijk alles bij de hand en dan gaat vaker bij u thuis niet. 

Welke onderzoeken kunnen we thuis verrichten? 

Het is mogelijk de jaarlijkse controle met entingen, chippen, ed bij uw thuis te verrichten. Ook een consult voor maag- en darmproblemen, oorklachten of huidproblemen kan natuurlijk ook. Of als er acute klachten en/of problemen zijn, en het is niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan komen wij uiteraard ook. Alleen voor onderzoeken zoals echo's of röntgen of operaties, moet het huisdier echt naar de praktijk komen. 

Kosten

De kosten van een consult aan huis zijn hoger dan een consult op onze praktijk. 

Euthanasie aan huis

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun dier thuis te laten euthanaseren. Dit is natuurlijk geen probleem en daarvoor komen wij ook gewoon bij u op huisbezoek. Het is vaak prettiger voor de baasjes en hun huisdier dat dit moeilijke proces in hun vertrouwde omgeving gebeurt en dat dit dan ook in alle rust gedaan kan worden.