Consult door een Dierenarts

DierenartsBij ons in de praktijk werken 5 dierenartsen. Is uw huisdier ziek of zijn er andere klachten of problemen? Of komt uw huisdier gewoon op controle? Dan kunt u bij één van onze dierenartsen op consult komen.

Waarvoor kunt u op consult komen?

Op een consult neemt de dierenarts alle tijd om uw huisdier de zorg en begeleiding te geven die hij of zij nodig heeft. Bij ons is er dan ook geen verschil tussen een kort of lang consult. De reden waarom u naar het consult komt, is natuurlijk uiteenlopend. U bent van harte welkom voor een controle (bijvoorbeeld een aankoopcontrole, een gezondheidscheck of seniorencontrole). Maar meer waarschijnlijk komt u langs, omdat uw huisdier klachten heeft of problemen (zoals een voedselallergie) of ziek is. Tijdens het consult zullen we uw huisdier onderzoeken om tot een goede diagnose te komen en uiteraard beantwoorden we al uw vragen.

Mocht er tijdens het consult blijken dat uitgebreider onderzoek nodig is, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s, echo’s of een bloedonderzoek, dan proberen wij dit altijd direct voor u en uw huisdier te doen. Soms lukt dat helaas niet, dan plannen we een nieuwe afspraak in of we nemen uw huisdier op in onze opname.

Komt u op consult in verband met een spoedgeval? Dan worden de uitgebreide onderzoeken, uiteraard direct gedaan. U komt niet voor niets binnen met een spoedgeval.

Consulten waar we rustig onze tijd voor willen nemen, zoals bijvoorbeeld een euthanasie, gaan ook liever op afspraak. We willen u als eigenaar daar goed in kunnen begeleiden en daar de tijd voor kunnen nemen die nodig is.

Konijnen Entspreekuur

Twee keer per jaar hebben wij ook een konijnen Entspreekuur. Hier kunt u met uw konijnen terecht voor de vaccinatie tegen een gereduceerd tarief. Houd daarvoor onze nieuwsbrief, Facebook of website in de gaten.
spreekuur