Basis Zorgpakket

De beste zorg voor uw hond of kat voor een lage prijs

hond en kat dierenartsOm problemen zoveel mogelijk te voorkomen, is preventieve zorg erg belangrijk. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Zo kan een jaarlijkse gezondheidscontrole er al voor zorgen dat eventuele ziektes en/of aandoeningen op tijd worden herkend. Wij zien ook uw dieren het liefst in goede gezondheid. En daarom hebben wij een Basis Zorgpakket ontwikkeld, gericht op preventie.

Wat houdt het pakket precies in?

• Jaarlijkse cocktail + gezondheidscheck.
• 1x per jaar een extra gratis consult bij een dierenarts.
• 10% korting op aanvullende vaccinaties zoals Rabiës, Kennelhoest, etc.).
• 10% korting op een gebitsbehandeling (tandsteen verwijderen) per jaar.
• Vlooien- en tekenbehandeling voor een heel jaar (tabletten, pipetten of band uit ons assortiment).
• 4x per jaar wormbehandeling uit ons assortiment.
• Het hele jaar door gratis: nagels knippen, gebitscontroles, gewichtsbegeleiding (bij overgewicht) en anaalklieren leegmaken op afspraak bij een paraveterinair.

Hoe krijgt u de producten?

U krijgt jaarlijks van ons een herinnering voor de jaarlijkse cocktail en gezondheidscheck, en eventuele aanvullende vaccinaties.

De producten, zoals voor de vlooien- en tekenbehandeling, kunt u bij ons op de praktijk ophalen.
Voor de diensten zoals nagels knippen, gewichtsbegeleiding bij overgewicht en anaalklieren leegmaken dient u eerst een afspraak te maken bij één van onze paraveterinairs.

Welke kosten zijn aan dit pakket verbonden?

Het basis zorgpakket is een jaarabonnement (en geen verzekering), waarbij u per maand een vast bedrag betaalt. Dit bedrag incasseren wij automatisch van uw rekening. De prijzen van honden en kattenhet abonnement zijn per hond of kat verschillend. De prijs is namelijk afhankelijk van de gewichtsklasse waar uw huisdier toebehoort. De prijzen zijn vanaf € 14,95 per maand.

Om te weten in welke gewichtsklasse uw huisdier valt en wat de daarmee samenhangende kosten zijn, kunt u altijd contact opnemen met ons of even langskomen op de praktijk. 

Heeft u nog vragen over dit pakket? Of wilt u dit pakket aanschaffen? Neem dan contact met ons op.