Het verhaal van Iron (aromatherapie)

Eind november kwam Iron (13 mnd) samen met zijn baasjes bij ons: 

"Eind november zijn we bij jullie geweest met Iron (13mnd) met een aantal niet echt te definiëren klachten. Hij at niet, huilde luidkeels als we niet thuis waren, spuugde alles uit of het kwam er vloeibaar achter uit. Zes weken ervoor hadden we onze oude Stafford teef moeten laten inslapen.

Medisch gezien leek er niets aan de hand te zijn, maar ondanks alles was hij ongeveer 4 kilogram afgevallen in de laatste weken.

In overleg hebben we met Amy (Amy Besselink is paraveterinair bij DGK Centrum en gespecialiseerd in aromatherapie) een afspraak gemaakt om te zien of het welzijn van Iron wellicht te beïnvloeden zou zijn met ethische oliën.

Tot onze verbazing koos Iron twee flesjes uit waarvan Amy een samenstelling maakte. Inmiddels zijn we een week verder en is het resultaat goed waarneembaar. Iron eet nu met smaak zijn nieuwe brokken en maakt er een goede ontlasting van. Tevens is hij buiten zelfverzekerder dan vooraf, binnen is hij rustiger, hij speelt weer en de buren hebben het huilen niet meer gehoord."

Onze dank is groot ook namens Iron,
Anita en Bart