Jorinda Schellekens

Mijn naam is Jorinda Schellekens. Sinds september 2015 werk ik met veel plezier in de praktijk als dierenarts. Ik ben geboren in Maastricht en opgegroeid in Bunde. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met een hond, kat en konijn. Ik ben mijn hele leven lang al gek van dieren. In het laatste jaar van de middelbare school heb ik besloten om dierenarts te  worden. Dit kwam door zowel mijn interesse voor de medische kant als mijn belangstelling voor dieren.

De studie diergeneeskunde heb ik gevold aan de Universiteit van Utrecht. Binnen de opleiding heb ik mij vooral gericht op de gezelschapsdieren. Tijdens de opleiding heb ik met veel plezier in Utrecht gewoond. Uiteindelijk ben ik weer terug gekomen naar het zuiden van het land.

Gedurende de studie heb ik ook een tijdje stage gelopen bij Diergeneeskundig Centrum Beek. Na het afstuderen heb ik eerst een aantal waarnemingen gedaan. Daarna ben ik  begonnen in Beek. Het leuke aan het beroep van dierenarts is dat het werk heel afwisselend is en geen dag hetzelfde.  

Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en hebben een geweldige zoon. We hebben 3 katten, een dwergpapagaai en 1 valkparkiet. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn zoon en doe ik aan dansen.

 Tot ziens in de praktijk!