Alternatief Zorgpakket

Alternatief zorgpakket

Zorg op maat voor uw hond

Wilt u uw hond alleen vaccineren als u zeker weet dat dit nodig is? Dan is het Alternatief Zorgpakket iets voor u!

Met dit zorgpakket bieden wij u de mogelijkheid uw hond op maat te vaccineren en te ontwormen. Met behulp van een titerbepaling in het bloed zullen we onderzoeken of uw hond nog voldoende antistoffen in het bloed heeft om adequaat te reageren op een infectieziekte.

De titerbepaling is beschikbaar voor de ziekten: Hondenziekte, Hepatitis en Parvo. Als blijkt dat de titers onvoldoende aanwezig zijn, dan zal uw hond alsnog moeten worden gevaccineerd. 

Een titerbepaling is altijd een momentopname. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen of uw hond het hele jaar voldoende antistoffen heeft. Om de weerstand van uw huisdier zo goed mogelijk te ondersteunen op een natuurlijke manier, kunt u gebruik maken van de kortingen op de supplementen van onze Bony Farma Hond en Kat-lijn.

In dit pakket bieden wij u eveneens de mogelijkheid om 2x per jaar de ontlasting van uw hond te laten onderzoeken. Op basis van deze uitslag wordt dan bepaald of uw hond moet worden ontwormd, of dat dit voor nu overbodig is.

Kortom, niets teveel, niets te weinig, maar een pakket precies op maat!

Uitzondering titerbepaling

De vaccinatie tegen Leptospirose (ziekte van Weil) is wel noodzakelijk en dient elk jaar te worden gegeven aan uw hond. De ziekte is namelijk niet alleen zeer ernstig voor uw hond, maar is overdraagbaar op mensen.

Wat zit er in het pakket?

•  1x per jaar een meting bij uw hond voor de titerbepaling tegen Hondenziekte, Hepatites en Parvo, inclusief gezondheidscheck.
•  1x per jaar de vaccinatie Leptospirose (bij een te lage titer kan de rest erbij gevaccineerd worden voor €12,50 per vaccinatie).
•  1x per jaar een extra gratis consult bij een dierenarts.
•  10% korting op aanvullende vaccinaties zoals Rabiës, Kennelhoest, Lyme, etc.
•  10% korting op een gebitsbehandeling (tandsteen verwijderen) per jaar.
•  Het hele jaar door gratis: nagels knippen, gebitscontroles, gewichtsbegeleiding (bij overgewicht) en anaalklieren
   leegmaken, op afspraak bij een paraveterinair.
•  2x per jaar een ontlastingsonderzoek om te onderzoeken of ontwormen nodig is.
•  10% korting op ontworming en overige antiparasitica.
•  10% korting op de natuurlijke Bony Farma Kat en Hond supplementen.

Alternatief zorgpakket

Welke kosten zijn aan dit pakket verbonden?

Het alternatief zorgpakket is een jaarabonnement (en geen verzekering), waarbij u per maand een vast bedrag betaalt. Dit bedrag incasseren wij automatisch van uw rekening.

Heeft u nog vragen over dit pakket? Wilt u weten wat de kosten zijn van dit pakket? Of wilt u dit pakket aanschaffen? Neem dan contact met ons of kom even langs op de praktijk. Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan dit pakket.