Heeft u onze coole speelgoed al gezien?

Het wordt weer warm weer! En daar kunnen wij in Nederland zo ontzettend van genieten! Lekker op het terras, verkoeling zoeken in het zwembad of op het strand. Maar honden vinden de warmte een stuk lastiger. Honden kunnen namelijk niet zweten, zoals wij dat kunnen. Bovendien hebben ze een vacht en die kan de afvoer van warmte nog meer bemoeilijken. Het is daarom aan de eigenaar om ervoor te zorgen dat een hond extra verkoeling krijgt als het kwik weer stijgt! Koop daarom nu dit coole speelgoed bij ons in de praktijk!

Chill out!

aardbeien ijsjecitroenijsje blauwwatermeloen

Het leukste en verfrissendste speelgoed wat er op dit moment op de markt is! Als het speeltje helemaal doordrenkt wordt met water, zal het water vasthouden en pas verliezen op het moment dat uw hond er mee speelt! Heerlijk verkoelend voor uw huisdier. Het frisse uiterlijk, de knisperende stof en de pieper (sqeauker) in de het speelgoed, maken het speelgoed onweerstaanbaar voor uw hond!

Kom dus nu langs op de praktijk en maak uw hond vandaag nog een blij met een ijsje! Of stukje watermeloen! Of citroen! Nadat dit speeltje met water doorweekt is, zal het water vasthouden en water verliezen wanneer uw hond er mee speelt.