Nu ook: veterinair steunpunt in Limbricht!

veterinair steunpuntDiergeneeskundig Centrum Beek heeft sinds januari een veterinair steunpunt in de dierenspeciaalzaak
Pootjes enzo in Limbricht. Waarom? Beter gezegd, waarom niet? Twee bedrijven die het welzijn van dieren voorop hebben staan, kunnen u nu nog beter van dienst zijn. Samen sterk voor uw dier!!

We hebben gemerkt dat het soms makkelijker en sneller is voor een huisdiereigenaar om problemen en klachten te bespreken met het personeel van een dierenwinkel dan met ons. En dat is ook logisch. Bij een dierenspeciaalzaak kun je de vraag zo stellen, terwijl je binnenloopt en spullen haalt voor je huisdier. Bij een dierenarts moet je toch specifiek gaan bellen en eventueel een afspraak maken. Alleen mist het winkelpersoneel een medische achtergrond, waardoor soms klachten en problemen niet goed worden geconstateerd en een huisdier hierdoor de zorg mist die het eigenlijk nodig heeft. En daarom zijn Diergeneeskundig Centrum Beek en Pootjes enzo deze samenwerking aangegaan! Heeft u een probleem of klacht, dan kunt u dus ook bij Pootjes enzo terecht! 

U kunt bij ons veterinair steunpunt terecht voor de basiszorg van uw huisdier. Deze bestaat onder andere uit:
- consult
vaccinatie
chippen
- nagels knippen
- aankoopcontrole kitten/puppy
- gebitscontrole
Voor overige zaken, zoals het maken van röntgenfoto’s, bloedonderzoek ed, zal worden doorverwezen naar onze praktijk. 

Op dit moment is één van onze dierenartsen op maandagmiddag en donderdagochtend aanwezig op het veterinair steunpunt. Let wel, voorlopig kunt u daar alleen terecht op afspraak. De afspraken lopen niet via onze praktijk, maar via Pootjes enzo:

logo pootjesenzo

 


Adres:

Molenstraat 4
6141 BH Limbricht

Telefoon:
(0464) 28 24 42

E-mail:
info@pootjesenzo.nl