Beeker Beestenboel November/December 2017

De Feestdagen staan weer voor de deur! In de nieuwsbrief van november/december geven we u wat meer informatie over waar u bij uw huisdier op moet letten tijdens deze drukke maar zeker hele leuke maand! Lees verder


 

Beeker Beestenboel september/oktober 2017

De herfst komt weer in aantocht! En dat is te zien aan de vacht van uw huisdieren. Ze komen langzaam in de rui, daar kunt u niets tegen doen! Maar tegen de loszittende haren? En we organiseren weer een leuke herfstwandeling op 1 oktober. Komt u ook?
Lees verder


 

Beeker Beestenboel juli/augustus 2017

De zomer is begonnen!  Heerlijk! Mooi weer, lekker zwemmen en op vakantie! Geen wonder dat iedereen zo van deze maanden houdt. Maar geldt dat ook voor onze huisdieren? Zo vinden wij dat warme zomerweer wel fijn, maar onze huisdieren zijn er niet zo dol op. Er zijn verschillende manieren om het voor uw huisdier wat aangenamer te maken. 

Als u er voor kiest om uw huisdier mee te nemen op vakantie, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Maar dat geldt ook als u uw huisdier naar een pension brengt. In deze nieuwsbrief proberen we de meest gestelde vragen over "op vakantie met uw huisdier" te beantwoorden. 
Lees verder


 

Beeker Beestenboel mei/juni 2017

Elke dag loopt uw huisdier kans op wormen, vlooien en teken, oftewel parasieten. Sommige van deze parasieten kunnen zelfs de mens besmetten of infecties overdragen. Vooral bij het woordje vlooien, krijgen we zelf al spontaan jeuk! Maar wat kunt u er tegen doen en met welke parasieten kunt u te maken hebben? 
Lees verder


 

Beeker Beestenboel maart/april 2017

Wordt uw huisdier al een echte senior? Slaapt hij wat meer, eet zij wat minder? Dan worden ze echt een dagje ouder. Maar waar moet je nu opletten en wat kan de dierenarts voor je betekenen. 
Lees verder


Beeker Beestenboel februari 2017

Wist je dat 4 van de 5 honden en 2 van de 3 katten last hebben van hun gebit? Daar willen we samen iets aan doen! De maand februari is dan ook door veel dierenartsen en -praktijken uitgeroepen tot Maand van het gebit. Deze maand geven wij dan ook speciale aandacht aan het gebit van uw hond en/of kat door middel van speciale acties en extra informatie. Maar natuurlijk verdient het gebit van uw huisdier ook de rest van het jaar alle aandacht! Wist u bijvoorbeeld dat donderdag bij ons gebitsbehandeling-dag is? Brengt u uw huisdier op deze dag naar onze praktijk voor een behandeling of reiniging van het gebit, dan betaalt u deze dag het gereduceerde tarief!
Lees verder


Beeker Beestenboel januari 2017

Nog de beste wensen voor 2017! Heeft u fijne feestdagen gehad? Lekker gegeten? Wij wel en dat was ook wel te zien op de weegschaal. Helaas zijn wij niet de enige die in gewicht kunnen aankomen, maar we zien in de praktijk ook steeds meer huisdieren met overgewicht. Daarom staat deze nieuwsbrief geheel in het teken hiervan. 

En daarnaast hebben we een primeur! Na het succes van ons puppy-zorgpakket, kunnen we u nu voorzien in 3 andere zorgpakketten: Basis Zorgpakket, Senior Zorgpakket en het Alternatief Zorgpakket. Speciaal voor u ontwikkeld. 
Lees verder