Beeker Beestenboel november/december 2016

De herfst is duidelijk weer begonnen! Blaadjes vallen van de bomen en het wordt langzaamaan steeds kouder. De eerste nachtvorst is zelfs geweest. Een heerlijke periode met fijne boswandelingen om erna lekker op de bank te kruipen met een fleece deken en warme chocolademelk! Misschien kijkt u zelfs al uit naar de kerst en bent u in uw gedachten al druk bezig met bijvoorbeeld kerstdecoraties of het kerstdiner. 

Maar wat voor ons een hele gezellige en fijne periode is, kan voor uw huisdier juist een hele angstige periode zijn, door bijvoorbeeld het vuurwerk. U kunt uw huisdier daarin ondersteunen door natuurlijke kalmeringsmiddelen. Daarnaast zijn er rond deze periode toch nog wat andere dingen waar u rekening mee zou kunnen doen. Welke dat zijn, leest u in deze nieuwsbrief.
Lees verder


Beeker Beestenboel september/oktober 2016

De zomer is alweer bijna voorbij. Deze maand staat de herfst alweer voor de deur. De zomer is niet alleen een genot voor ons, maar zeker ook voor onze huisdieren. Ze hebben lekker kunnen zwemmen en in het zand kunnen spelen. 
Het enige nadeel hiervan is dat er vacht-, huid- en oorproblemen kunnen opspelen. Welke problemen er kunnen voordoen, leest u in deze nieuwsbrief.
Lees verder