Beeker Beestenboel November/December

Thema kou en Vuurwerkangst

De maand November staat bij ons in het thema van de aankomende winter Kou! 
cute dog sitting yellow suit 23 2148181632Zo bespreken we; Wat te doen met kou? Waar moet je op letten? Wat kan je doen? Hoe zorg je voor een dier die onderkoelt is? 
Tevens in deze Beekerbeestenboel; December zal in het teken staan van Vuurwerkangst! Heeft uw huisdier angst voor vuurwerk? Wat kan ik mijn huisdier bieden om niet bang te zijn? > Nu zal je denken, dit jaar een vuurwerkverbod? Maar lees toch even hieronder verder.

Lees verder 

Beeker Beestenboel Mei/Juni

Parasieten hond en kat
Altijd een terugkerend thema, maar in de zomer zijn we er extra alert op: parasieten. Gelukkig zijn er middelen om uw huisdier tegen vlooien, teken en wormen te beschermen. Enkele voorbeelden zijn tabletten, pipetten of een halsband. Voor elk dier passend. 

Lees verder 

Beeker Beestenboel Maart/April
Konijnen

De sneeuwklokjes komen al boven de grond,
en overal vliegen vogeltjes rond.

De lammetjes blaten vrolijk in de wei.
Yes, het wordt voorjaar, de kou is bijna voorbij!

In deze editie staat het Konijn in het zonnetje.

Lees verder

Beeker Beestenboel Januari-Februari 2020

Januari maand van het gewicht!

Heeft uw huisdier iets teveel genoten van al het lekkers met de feestdagen? Samen kunnen wij uw huisdier in deze editie van de Beeker Beestenboel helpen om de extra pondjes kwijt te raken.

Overgewicht, een probleem waar wij het hele jaar op letten bij alle huisdieren die bij ons in de praktijk komen.

Deze editie besteden we er meer aandacht aan om u hierover te informeren. Waarom is dit zo belangrijk? Als uw hond of kat overgewicht heeft is er een aanzienlijke kans dat dit de gezondheid aantast.

Lees verder