Beeker Beestenboel mei/juni 2018

Elke dag loopt uw huisdier kans op wormen, vlooien en teken, oftewel parasieten. Elke hond of kat raakt een aantal keren in zijn leven besmet. Sommige van deze parasieten kunnen zelfs de mens besmetten of infecties overdragen. Door te zorgen voor de gezondheid van uw huisdier, kunt u ook uw gezin beschermen.

Maar wat zijn het nou eigenlijk en wat kunt u er aan doen? De maanden mei en juni staan bij ons daarom in het teken van die kleine beestjes: teken, vlooien en parasieten.

Lees snel verder!


 

Beeker Beestenboel maart/april 2018

Elke levensfase van uw huisdier heeft verschillende behoeftes. Niet alleen qua voeding, maar ook in de verzorging. Een pup heeft immers andere klachten, medicijnen of onderzoeken nodig, dan een huisdier die al wat ouder is. Dat ziet u bijvoorbeeld ook terug in de diensten die we aanbieden, van puppy-party's tot een senior zorgpakket.

De komende twee maanden zullen dan ook in het teken staan: "Van jong tot oud", in de maand maart besteden we aandacht aan de senior en in april aan de junior. 
Lees verder


 

Beeker Beestenboel januari/februari 2018

De feestdagen zijn weer voorbij! Vanuit ons hele team wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018!

Heeft u fijne feestdagen gehad? Wij hebben er weer heerlijk van genoten en dat was natuurlijk ook weer te zien op de weegschaal. Helaas zijn wij niet de enige die in gewicht kunnen aankomen. In de praktijk zien wij ook veel huisdieren met overgewicht. Maar daar kunt u makkelijk iets aan doen! In deze nieuwsbrief geven wij u een aantal tips, want overgewicht bij een huisdier kan veel problemen veroorzaken. Een huisdier met een normaal gewicht is een gelukkig huisdier. 

Daarnaast hebben wij sinds kort nieuwe voeding voor hond en kat in de praktijk. Hierover gaan we u ook meer informeren.

Het laatste thema van deze nieuwsbrief is het gebit van uw huisdier. Februari staat geheel in teken van het gebit van uw hond en kat. Wat zou er gebeuren met ons gebit als wij onze tanden niet meer deden poetsen? Veel leesplezier! 
Lees verder