Florence Orru

Mijn naam is Florence Orru. Sins september 2019 ben ik werkzaam in de praktijk als paraveterinair. Hiervoor ben ik 6 jaar werkzaam geweest op een andere praktijk, totdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In die 6 jaar heb ik mijn opleiding afgerond als paraveterinair in Barneveld en heb ik veel ervaring opgedaan.

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik al huisdieren. Ik heb op verschillende plekken stage gelopen, waaronder ook in deze praktijk. Tegenwoordig bestaat mijn huishouden dan ook uit meerdere cavia's, een jack russel, een American Bully en een Welsh Pony. Helaas kunnen we niet uitbreiden door ruimtegebrek.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 geweldige kinderen die ook dol zijn op/met dieren. In onze vrije tijd maken we dan ook veel ponyritjes of boswandelingen met onze diertjes.

Binnen de praktijk werk ik op verschillende locaties zowel in de OK, opname of achter de balie, Maar het meeste bij ons Veterinair Steunpunt Jumper Beek. Ik geniet elke dag van mijn werk, en zie mijn werk dan niet als een baan, maar meer als een hobby! 

Mijn vaste taak is: Alles beheren rondom ons Veterinair Steunpunt Jumper Beek.