Corona-Virus Maatregelen

valerie en josca mondkapkes

Als allereerste staat bij ons natuurlijk uw huisdier voorop! We zullen dan ook in onze praktijk en op onze veterinaire steunpunten de maatregelen nemen die nodig zijn om ons personeel te kunnen beschermen tegen corona, maar wel met het oogpunt dat wij alle medische zorg nog steeds kunnen bieden aan uw huisdier!

Maatregelen als gevolg van de Corona pandemie

Wij wijzen onze cliënten en medewerkers op de hygiënemaatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. Wij bekijken de situatie dag voor dag en passen onze maatregelen hierop, indien nodig, voortdurend aan.

Wij vragen onze cliënten en medewerkers alert te zijn op symptomen zoals, hoesten en kuchen, verkoudheid en of koorts.

Wij vragen onze medewerkers niet naar het werk te komen bij hoesten en kuchen, verkoudheid, keelpijn en of koorts. Daarnaast vragen wij hen de sociale contacten te beperken tot nader order maar in ieder geval tot Januari 2021.

We schudden geen handen en wassen en desinfecteren onze handen zeer regelmatig. Ook onze prakttijkruimte, balie, wachtkamer, koffiemachine, pinautomaat etc. worden regelmatig gedesinfecteerd.

Wij verzoeken u voor spoedgevallen de kliniek te bezoeken, zodat de huisvisites tot een minimum kunnen worden beperkt.

Wat wij van onze cliënten verwachten!

Heeft u gezondheidsklachten die gerelateerd zouden kunnen zijn aan het Coronavirus, bezoek onze kliniek dan niet. Neem liever eerst telefonisch contact op met onze balie om te overleggen of een bezoek aan de kliniek op dit moment noodzakelijk is. Belt u dan naar: 0031 (0)46-4371885 (optie 3).

Bezoek onze kliniek tot Januari 2021 bij voorkeur na afspraak, om zo met ons, het aantal mensen in de wacht- en balieruimte te kunnen beperken.

Heeft u een afspraak? Dan vragen wij om 1 begeleider per huisdier. Meldt u bij de afspraak bij balie nog zonder uw huisdier. We willen u vragen om dan buiten te wachten. Eén van onze assistente zal u komen halen als u aan de beurt bent. Desinfecteer bij binnenkomst uw handen.

We vertrouwen op uw gezond verstand en uw medewerking.

Wilt u op de hoogte blijven van een eventuele verandering in de maatregelen? Volg ons dan op facebook: https://www.facebook.com/Diergeneeskundig.Centrum.Beek/ of abonneer u op onze nieuwsbrief: de Beeker Beestenboel.

ThuisBezorgd

Bent u genoodzaakt om thuis te blijven maar heeft u medicatie, voer en/of producten nodig van de praktijk? Belt u dan naar: 0031 (0)46-4371885 (optie 3). Wij bezorgen u de producten thuis.

- 0-5 km gratis
- 5-10 km kost bezorgen €4,50 euro
- 10-20 km betaalt u €7,50 euro.
- >20km in overleg

*Wij bezorgen enkel aan onze klanten.
*U dient thuis te zijn op moment van bezorgen.
*De producten worden afgeleverd bij de deur, wij bellen aan om u te laten weten dat het product klaarstaat om onnodig contact te voorkomen.