Veterinair steunpunt

profielfoto veterinair steunpuntDiergeneeskundig Centrum Beek heeft naast de locatie van de praktijk (Julianalaan 7a in Beek), nog 2 veterinaire steunpunten, waar u terecht kunt voor vragen en de basiszorg van uw huisdier. Eén VSP vindt u in de dierenspeciaalzaak Pootjes enzo in Limbricht en ons andere VSP in de Jumper Tuinoutlet in Beek.  Waarom? Beter gezegd, waarom niet? Drie bedrijven die het welzijn van dieren voorop hebben staan, kunnen u nu nog beter van dienst zijn. Samen sterk voor uw dier! 

We hebben gemerkt dat het soms makkelijker en sneller is voor een huisdiereigenaar om problemen en klachten te bespreken met het personeel van een dierenwinkel dan met ons. En dat is ook logisch. Bij een dierenspeciaalzaak kun je de vraag zo stellen, terwijl je binnenloopt en spullen haalt voor je huisdier. Bij een dierenarts moet je toch specifiek gaan bellen en eventueel een afspraak maken. Alleen mist het winkelpersoneel een medische achtergrond, waardoor soms klachten en problemen niet goed worden geconstateerd en een huisdier hierdoor de zorg mist die het eigenlijk nodig heeft. En daarom hebben wij nu dus 1 VSP  in Pootjes en Zo (Limbricht), en in de Jumper & Tuinoutlet (Beek)! Heeft u een probleem of klacht, dan kunt u dus ook bij 1 van deze bedrijven terecht. 

U kunt bij onze veterinaire steunpunten terecht voor de basiszorg van uw huisdier. Deze bestaat onder andere uit:
- consult
vaccinatie
chippen
- nagels knippen
- aankoopcontrole kitten/puppy
- gebitscontrole
Voor overige zaken, zoals het maken van röntgenfoto’s, bloedonderzoek ed, zal worden doorverwezen naar onze praktijk. 

VSP Limbricht
U kunt hier terecht op ons inloopspreekuur op donderdagavond van 18.30 tot 19.00. De afspraken lopen via onze praktijk, bel hiervoor tel. 046 - 437 1885 of stuur een mail naar info@dgkcentrum-beek.nl.

Adres:
Molenstraat 4
6141 BH Limbricht

VSP Jumper Tuinoutlet Beek
Op deze vestigingen is tijdens de openingsuren van Jumper Tuinoutlet een paraveterinair aanwezig. De openingsuren van Jumper Tuinoutlet zijn: 
maandag:        09.00 – 18.00u
dinsdag:          09.00 – 18.00u
woensdag:      09.00 – 18.00u
donderdag:     09.00 – 18.00u
vrijdag:            09.00 – 18.00u
zaterdag:         09.00 – 17.00u
zondag:           Gesloten. (Personeel Jumper kan u verder helpen met producten van ons) 
Wilt u zeker weten dat de paraveterinair tijd voor u heeft? Maak dan een afspraakvia onze praktijk, bel hiervoor tel. 046 - 437 1885 of stuur een mail naar info@dgkcentrum-beek.nl.

Adres:
Polychemstraat 2
6191 NL Beek